Menu

Opdrachtgevers aan het woord

"Nadat ons huis 3 jaar in de verkoop heeft gestaan hebben we uiteindelijk toch besloten om ons huis aan de Otterstraat te gaan verbouwen. We hadden een huis dat eigenlijk bestemd was voor ca.4-5 personen."
Paul v. d. Aa, Hengelo

Lees meer

"Wij kwamen tijdens de ontwerp fase van ons nieuwe pand (prachtig ontwerp van Fons Nijland, Hengelo), in contact met Harink Bouwingenieurs. Waar gaat het in zo´n fase om? Ten eerste wil je een goed stuk werk."
Directie Climarad, Oldenzaal

Lees meer

Opdrachtgevers aan het woord

Wij kwamen tijdens de ontwerp fase van ons nieuwe pand (prachtig ontwerp van Fons Nijland, Hengelo), in contact met Harink Bouwingenieurs. Waar gaat het in zo´n fase om? Ten eerste wil je een goed stuk werk. Dat was voor ons heel belangrijk: het moest gewoon goed! Ten tweede wil je niet continu je aandacht van je eigen werk af hebben. Ten derde zoek je vertrouwen. Je wilt niet een unheimisch gevoel hebben bij de vele (komende) deelbeslissingen die je tijdens een bouwproces moet nemen.

Tijdens de eerste contacten met Jurrien Harink hadden we al snel een goed gevoel bij zijn persoon en zijn manier van werken. No nonsens en met een heleboel kennis van zaken. Dat, samen met een vast afgesproken prijs, was voor ons aanleiding om hem het bouwproces te laten doen. En dat hebben we geweten. In positieve zin! Hij heeft ons geweldig ontzorgd tijdens het gehele proces. Hij was onze aannemer, projectleider en opzichter in één, samen met zijn neef Martijn. Beide hebben enorme kennis van de bouwpraktijk, de bouwlogistiek en de bouwdetails. Moeilijke beslissingen werden opgedeeld en als begrijpelijke deelkeuzes bij ons neergelegd. Contacten met derden werden volledig door hen verzorgd. Oog voor detail zie je daarvan op vele plekken terug in het pand. Maar eigenlijk zag je dat al tijdens het bouwproces. De bouwplaats was telkens netjes verzorgd, zonder dat wij als opdrachtgever daar om moesten vragen. We hadden slechts een handjevol opleverpunten (hij vond er méér dan wij), en niet onbelangrijk, punctueel op tijd heeft Harink ons de sleutel kunnen overhandigen.

Als men ons vraagt of we opnieuw met Harink Bouwingenieurs zouden werken is ons antwoord een volmondig ja!

April 2011

Clemens Veldhof
Hans Velten
Peter Schabos

ClimaRad BV

Laatste nieuws

Juni 2015 - Harink Bouwingenieurs wint Europese prijs

Op de Facebookpagina van Bisol Solar Company werd er een wedstrijd gehouden over het gebruik van de zonnepanelen ...
Lees verder


November 2014 - Hoogste punt bereikt

Bij de nieuwbouw van de prachtige woning van de familie Vochteloo is het hoogste punt bereikt. De opdrachtgever bedankte ons met ...
Lees verder


Naar het nieuwsoverzicht »