Menu

Nieuwsoverzicht

Juni 2015 - Harink Bouwingenieurs wint Europese prijs

Op de Facebookpagina van Bisol Solar Company werd er een wedstrijd gehouden over het gebruik van de zonnepanelen van Bisol. Allerlei landen uit Europa deden mee en op basis van de meeste likes, comments en shares werd bepaald welk ontwerp er met de winst vandoor zou gaan. Maar liefst 104 personen hebben gestemd op ons ontwerp en daarmee hebben wij de eerste plek behaald van deze Europese prijs! We hebben hiermee een Bisol Spectrum Mini module gewonnen, waarmee we onze klanten nog beter kunnen benaderen. Deze modules zijn eenvoudig mee te nemen en we kunnen u hiermee de kwaliteit van de zonnepanelen goed demonstreren.

Het gaat om het onderstaande ontwerp dat wij hebben gemaakt met daarin zonnepanelen die ontworpen zijn door Bisol. Naast het ontwerp hebben we deze woning ook gerealiseerd. Om precies te zijn gaat het hier om het gebruik van de BISOL Premium 260 Wp full-black modules.

Wij zijn erg trots dat we deze Europese prijs hebben gewonnen en zijn vereerd dat zoveel mensen ons ontwerp hebben gewaardeerd door middel van likes op Facebook.

Contact

Hoffmeijerweg 16
7495 RZ Ambt Delden

074- 3763965
info@harink-bv.nl