Menu

Bouwoptimalisatie

Bouwoptimalisatie is een samenwerkingsvorm waarbij Harink Bouwingenieurs het project aanstuurt en tevens aansprakelijk is voor het ontwerp. In deze vorm worden de werkzaamheden van architect, constructeur, installatieadviseur en andere betrokken partijen, gecombineerd tot één pakket met Harink Bouwingenieurs als eindverantwoordelijke.

Wat is het voordeel voor u? Door vroegtijdige samenwerking van alle partijen, wordt een ontwerp geoptimaliseerd. Daar waar de traditionele bouwkolom ervoor zorgt dat een ontwerp vaak ontstaat op basis van afzonderlijke aannames van de verschillende partijen, ontstaat er bij deze moderne vorm van bouwoptimalisatie juist een integraal ontwerp, waarbij verkeerde keuzes en faalkosten in de uitvoering geminimaliseerd worden. Dit resulteert in een kwalitatief goed gebouw en levert voor u kostenbesparingen op.

Wat betreft de realisatiefase helpt Harink Bouwingenieurs u de juiste partij te kiezen. Deze partijen worden door u als opdrachtgever vervolgens gecontracteerd. Uiteraard blijven wij met plezier betrokken en geven wij vakkundig leiding aan de uitvoerende partijen, onder uw eindverantwoordelijkheid.

Bouwoptimalisatie

 

Laatste nieuws

Juni 2015 - Harink Bouwingenieurs wint Europese prijs

Op de Facebookpagina van Bisol Solar Company werd er een wedstrijd gehouden over het gebruik van de zonnepanelen ...
Lees verder


November 2014 - Hoogste punt bereikt

Bij de nieuwbouw van de prachtige woning van de familie Vochteloo is het hoogste punt bereikt. De opdrachtgever bedankte ons met ...
Lees verder


Naar het nieuwsoverzicht »