Menu

Bouwmanagement

Bouwmanagement is het begeleiden van het gehele bouwtraject: vanaf de eerste ontwerpen door de architect tot en met de oplevering van het gebouw. Wij treden in deze vorm op als onafhankelijke adviseur en sturen namens u alle betrokken partijen aan. Wij bewaken voor onze opdrachtgever de kwaliteit, kosten en planning van het project. Het is verstandig om het bouwtraject uit handen te geven, wanneer u zelf weinig of geen ervaring heeft in de bouw en omgang met verschillende bouwpartijen. Tijdens het bouwproces krijgt u immers te maken met veel verschillende partijen,  (architect, aannemers, constructeur, installateurs en overige (onder)aannemers) die allemaal hun eigen belang hebben. Binnen een samenwerking met zoveel partijen is het belangrijk dat uw belangen behartigd worden. Wij helpen u hierbij.

Bouwmanagement

Voor het begeleiden van uw bouwproject met bijbehorende wensen en verwachtingen vragen wij een vergoeding. Uit ervaring is gebleken dat deze kosten niet opwegen tegen de meerkosten die ontstaan door onwetendheid of ondeskundigheid van een opdrachtgever in combinatie met slimme partijen die hier gebruik van maken.

Laatste nieuws

Juni 2015 - Harink Bouwingenieurs wint Europese prijs

Op de Facebookpagina van Bisol Solar Company werd er een wedstrijd gehouden over het gebruik van de zonnepanelen ...
Lees verder


November 2014 - Hoogste punt bereikt

Bij de nieuwbouw van de prachtige woning van de familie Vochteloo is het hoogste punt bereikt. De opdrachtgever bedankte ons met ...
Lees verder


Naar het nieuwsoverzicht »